Office365

Kamphorst ICT helpt het MKB en de zzp’er om hun gegevens veilig in de cloud op te slaan. Dat scheelt een hoop zorgen. Ondernemers uit het MKB maar ook de zzp’er moeten er namelijk niet aan denken dat hun pc crasht en ze in één klap al hun belangrijke gegevens kwijt zijn. De ramp is niet te overzien, en kan de kleine ondernemer zelfs de kop kosten.

Gegevens veilig opslaan

Een digitale omgeving is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen een moderne onderneming. Veel communicatie en de overdracht van gegevens vindt plaats via de digitale snelweg. Wat bent u zonder e-mail? Veel ondernemingen hebben hun belangrijke informatie, al dan niet beveiligd, opgeslagen op de pc van het bedrijf. Niet alleen kan die pc crashen, ook het bedrijfsnetwerk kan plat komen te liggen. Wanneer een bedrijf opeens zijn gegevens kwijt is, geeft dit veel problemen. U verliest opdrachten, of kan niet leveren binnen de gestelde termijn. Bovendien kunt u door het laten herstellen van uw pc en het weer boven water krijgen van de verloren informatie, voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Uw gegevens veilig opslaan in de cloud, bespaart u een hoop ongemak.

Altijd toegang tot uw documenten

Microsoft Office 365 is zeer geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen. Naast een aantal applicaties die kunnen worden geïnstalleerd op een pc, tablet of mobiele telefoon, worden diensten direct online aangeboden. Zo is Onedrive uw online opslagplaats. Dat biedt u veel voordelen. U hebt op ieder moment, en waar u ook bent, toegang tot al uw belangrijke documenten. Denk bijvoorbeeld eens aan een klant die u onderweg belt met een vraag over een factuur. Via uw mobiele telefoon kunt u de desbetreffende factuur direct raadplegen, en uw klant direct van dienst zijn.

Office pakket op maat

Kamphorst ICT indexeert gratis welk Office365 pakket voor u als mkb’er of zzp’er het meest geschikt is. Daarnaast maken we een plan de campagne om al uw gegevens over te zetten naar Office365. Wij hebben hier veel ervaring mee. Meestal kunnen we dit binnen 1 dag regelen.

Hulplijn

Kiezen voor Kamphorst ICT als partner betekent bovendien dat u 24/7 kunt bellen naar een Nederlandse hulplijn voor het oplossen van eventuele problemen of het aanpassen van de instellingen.

Contact

Heeft interesse in Office365, wilt u meer weten over de voordelen van de cloud? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passende oplossing.