Microsoft 365 producten

De Cloud IT’ers zijn er maar al te blij mee, maar de gemiddelde Nederlander weet niet wat het precies betekend en nog belangrijker wat het voor u kan betekenen.

Wij bij Kamphorst ICT zijn er dagelijks mee bezig en Microsoft 365 is een product waarmee we eigenlijk 90% van onze klanten helemaal mee kunnen bedienen. Denk hierbij aan Email, Back-up, Werkplekbeheer enzovoort.

Hieronder staan een paar onderdelen en prijzen benoemd. Mocht uw Microsoft 365 abonnement er niet tussen staan neem dan contact met ons op.

Microsoft Exchange Online (Email)

Dit is de cloud versie van de zogeheten Exchange server. Hiermee kan je emails ontvangen en versturen op een veilige manier en professionele manier zonder te investeren in duren oplossingen.

Je mailbox is op alle apparaten gelijk en werkt doormiddel van push waardoor je email direct ontvangt zonder vertraging.

SpamFilters

Ingebouwde SpamFilters zorgen ervoor dat je Postvak In zo goed als schoon blijft van reclame en ongewenste emails. Dat is wel zo lekker deze tijd met al die phishing emails enzovoort.

Mocht je nog steeds last houden van Spam dan zetten we de filter gewoon een stand hoger, net zolang tot je geen ongewenste mail meer ontvangt.

Microsoft Onedrive

Geen zorgen meer om je gegevens als je laptop of computer kapot
gaat of gestolen wordt.
Met OneDrive voor Bedrijven is je data altijd veilig opgeslagen in de Cloud.
Daarnaast kan je gemakkelijk je bestanden delen en zijn ze overal toegankelijk. Synchroniseer je bestanden tussen meerdere computers.

Met de mobiele app van OneDrive kan je zelfs onderweg je bestanden bekijken.

Bescherm tegen ransomware, hackers die je data versleutelen zodra iemand heeft
ingebroken in jou bedrijf of computer via internet. Binnen 24u kunnen wij al je
data weer terug halen uit de Cloud.

 

 

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft bied combinatie abonnementen aan waar alle bovengenoemde producten in samen komen. En daarbij de mogelijkheid om het Office-pakket (Outlook, Word, Excel) op 5 apparaten te gebruiken.

Dit is het meest gekozen abonnement van Microsoft en heeft de beste prijs kwaliteit verhouding.

Kamphorst ICT heeft al veel bedrijven overgezet naar deze oplossing, Uw bedrijf kan hierop verder bouwen voor de komende jaren zonder risico te lopen dat uw bedrijfsvoering stopt zodra een computer crashed.

 

Microsoft 365 Business Premium

Dit pakket gaat nog een stapje verder dan Microsoft 365 Standard.
Hiermee ben je totaal ontzorgt, al je apparatuur wordt End-To-End versleuteld opgeleverd.
Met Microsoft 365 Endpoint kunnen instellingen van Windows, Office enzovoort vanuit de Cloud worden gestuurd naar je computer.

Zie het als de vervanger van een traditionele server op je bedrijf. Met Azure Active Directory worden alle  apparaten 24/7 gemonitord en met de laatste updates voorzien.

 

Dit is het neusje van de zalm van de Cloud oplossingen. Wij adviseren dit ten strengste als jou bedrijf met belangrijke data werkt van klanten. 

 

Vakantie 2022

Momenteel zijn wij met zomer vakantie vanaf 15 augustus 2022 kunnen wij u weer tot dienst zijn.
Mochten er toch nog dringende vragen / problemen zijn vragen wij u ons te mailen naar:

info@kamphorstict.nl