VOIP

VOIP staat voor Voice over IP en dat wil zeggen dat het gaat over oplossingen om te bellen via internet. VOIP blijft zich ontwikkelen. Er komen steeds meer functionaliteiten beschikbaar, ook voor uw smartphones.

Telefooncentrale

Bij VOIP zorgt een SIP-verbinding ervoor dat uw telefooncentrale is verbonden met het publieke telefoonnet. In plaats van een eigen fysieke telefooncentrale kunt u ook een abonnement nemen op een managed telefooncentrale. Dat scheelt enorm qua invetseringskosten.

Altijd een passende oplossing

Bij Kamphorst ICT kunt u terecht voor een eenvoudige VOIP-oplossing met een SIP-trunk tot een complete telefooncentrale in de cloud. Het is maar net wat u nodig heeft.

Bellen via MS teams

Microsoft Teams is enorm populair. Het wordt nu nog met name gebruikt voor online overleg met video, maar intussen biedt het een compleet pakket voor projectmanagement, chatten én bellen. Als u al werkt met MS Teams en daar meer over wilt weten. Wij leggen het u graag uit. Wilt u een ICT bedrijf die altijd een passende oplossing heeft voor bellen en vergaderen via internet? Bel dan Kamphorst ICT: 06 83 89 33 39. Of klik hieronder voor een vrijblijvende afspraak.

Vakantie 2022

Momenteel zijn wij met zomer vakantie vanaf 15 augustus 2022 kunnen wij u weer tot dienst zijn.
Mochten er toch nog dringende vragen / problemen zijn vragen wij u ons te mailen naar:

info@kamphorstict.nl