WiFi die overal werkt

In Nederland hebben we tegenwoordig we bijna overal snel internet. Glasvezel maakt snelheden mogelijk tot 1000 Mb per seconde. Maar zodra het over WiFi gaat, beginnen de problemen. Lage snelheid, slecht bereik of regelmatig helemaal geen WiFI. Vervelend en helemaal niet nodig.

WiFi versterkers werken niet altijd

Waar de WiFi onvoldoende werkt, wordt al snel de oplossing gezocht in versterkers of repeaters. Meestal is het effect dat de WiFi wel op meer plekken beschikbaar is, maar de kwaliteit en snelheid nog steeds te wensen overlaten.

Analyse en oplossing

Bij Kamphorst ICT maken we eerst een analyse van de situatie en kijken we naar uw wensen. Vervolgens komen we met een oplossing waarmee altijd en overal kunt genieten van stabiele, goede WiFi. Dat doen we zowel voor bedrijven als particulieren.

Overal snel draadloos internet

Er zijn verschillende manieren om de wifi verbinding te versteken, versnellen of het bereik te vergroten. Door gebruik te maken van Unifi zenders en netwerkapparatuur kunnen wij overal snelle wifi realiseren. Deze producten zijn betaalbaar én hebben een groot bereik. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van draadloos internet waar u zich ook in huis bevindt. Uiteraard meten en testen we de kwaliteit van de verbinding zodra deze werkt, zodat we gegarandeerd het beste naar boven halen.


Wilt u een ICT bedrijf die ervoor zorgt dat u overal goede WiFi heeft? Bel dan Kamphorst ICT: 033 207 4003
Of klik hieronder voor een vrijblijvende afspraak.

Vakantie 2022

Momenteel zijn wij met zomer vakantie vanaf 15 augustus 2022 kunnen wij u weer tot dienst zijn.
Mochten er toch nog dringende vragen / problemen zijn vragen wij u ons te mailen naar:

info@kamphorstict.nl