Werkplekbeheer

Met werkplekbeheer bedoelen we bij Kamphorst ICT alle activiteiten die wij uitvoeren om te zorgen dat u probleemloos kunt werken. Naast uw smartphone is waarschijnlijk uw PC of laptop het belangrijkste instrument voor uw werk. Dus zorgt u ervoor dat computer in topconditie is. Bij Kamphorst ICT weten we wat daar voor nodig is en die kennis en kunde stellen we u graag ter beschikking.

Incident management

Het komt nooit gelegen: een PC die uitvalt of software die niet meer werkt zoals het zou moeten. U kunt dan niet verder met uw werk. Kamphorst ICT heeft aan één belletje of bericht genoeg om u meteen te kunnen helpen. We zorgen voor een vervangende computer en regelen meteen dat alle software, applicaties en data die u nodig heeft, beschikbaar zijn.
Voip Telefoon

Hulp op afstand

Het is niet altijd nodig om bij u ter plekke te komen om u te helpen. Als het bijvoorbeeld gaat om een softwareprobleem, kijken we eerst of we met behulp van Teamviewer het probleem op afstand kunnen oplossen. Dat is immers de snelste route. Op dezelfde wijze kunnen we ook een deel van het periodiek onderhoud uitvoeren. Dat wil zeggen dat we controleren of alle software, virusscanners en firewalls nog up-to-date zijn en als dat niet zo is, we deze meteen bijwerken.

Werkplekbeheer op locatie

In bepaalde gevallen is het toch handiger of zelfs noodzakelijk om bij u op locatie komen. Dat kan ook op tijden als niemand er last van heeft. Dat is aan u. We kijken dan de conditie van uw hardware na, maken alles schoon en zorgen dat de verbindingen en bekabelingen in orde zijn. Het is meteen een goed moment om eventuele vragen van uw kant door te nemen. Als wij bij een dergelijk bezoek verbeterpunten zien, dan krijgt u dat meteen te horen of verwerken we dat in het bezoekrapport.
Windows Updates

Meer weten over werkplekbeheer van Kamphorst ICT? Bel 033 207 4003

Vakantie 2022

Momenteel zijn wij met zomer vakantie vanaf 15 augustus 2022 kunnen wij u weer tot dienst zijn.
Mochten er toch nog dringende vragen / problemen zijn vragen wij u ons te mailen naar:

info@kamphorstict.nl