Serverbeheer

We werken allemaal steeds meer in de cloud. Dat biedt weliswaar tal van voordelen, maar is niet altijd de ideale oplossing. Je kunt er als bedrijf bewust voor kiezen om gebruik te blijven maken van een eigen server. Bijvoorbeeld omdat bepaalde softwareapplicaties niet (goed) functioneren in de cloud of omdat de internetverbinding het onmogelijk maakt om verantwoord in de cloud te werken.

Server op maat

Bij Kamphorst ICT hebben we verstand van servers. Nadat we uw situatie, mogelijkheden en wensen goed op een rijtje hebben, zorgen we voor een passend aanbod. Een server die qua capaciteit en prestaties goed aansluit bij uw huidige activiteiten en ook bij uw ambities voor de toekomst. Natuurlijk installeren we deze server voor u en zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk kunt blijven doorwerken, terwijl wij alles in orde maken.
Server Maatwerk oplossing

Serverbeheer voor veiligheid

Als je gebruik maakt van een server in de cloud, dan is er veel goed geregeld zonder dat je daar erg in hebt. Datzelfde gaan we ook voor uw server doen. Dat betekent dat we allerlei extra beveiligingsmaatregelen treffen zodat u altijd veilig kunt werken en u geen zorgen heeft over uw gevoelige data. In de praktijk betekent dit dat we software installeren voor uw back-up, antivirus en firewall.

Onderhoud en updates

Uw server bestaat uit hardware en software en dat vraagt allebei zorg en onderhoud. Als u het serverbeheer onderbrengt bij Kamphorst ICT, weet u zeker dat u altijd met de meest recente softwareversies werkt (en daarmee dus ook de meest veilige) en dat uw hardware in topconditie blijft. Het meeste kunnen we gewoon op afstand voor u verzorgen, dus we staan echt niet dagelijks bij u op de stoep
Windows Updates

Meer weten over serverbeheer van Kamphorst ICT? Bel 033 207 4003

Vakantie 2022

Momenteel zijn wij met zomer vakantie vanaf 15 augustus 2022 kunnen wij u weer tot dienst zijn.
Mochten er toch nog dringende vragen / problemen zijn vragen wij u ons te mailen naar:

info@kamphorstict.nl